AA Liften
Anders denken, Anders doen
Eagle S (specificaties)
Eagle A (specificaties)
Eagle R (specificaties)
Eagle H (specificaties)
Producten

AA Liften heeft een aantal productlijnen zoals de platformlift, rolstoellift, welke volgens de Europese machinerichtlijn 2006-42-EC, EN81-41:2010 gefabriceerd worden.

De liften zijn goedgekeurd en worden al vele jaren in Europa geïnstalleerd.

Platformlift - Schroefspindel aangedreven (type Eagle S) (zie foto onder)
De platformlift wordt compleet geleverd met vele extra's. Zo heeft de platformlift deuren standaard 940mm breed, extra groot glasvenster in de geanodiseerde aluminium deur (conform I.T.S. en comfortabel voor de gebruiker), elektrische nooddaal voorziening bij stroomuitval, noodstop, alarmknop, externe besturingskast voor snelle en eenvoudige montage.

Automatisch lopende cabine (brancard) lift (type Eagle A) (zie foto onder)
De Eagle A is de cabine brancardlift met een elektrische aandrijving. Dit type wordt gefabriceerd conform de Machinerichtlijn 2006-42-EG. De lift heeft een “put” van 10cm.

De lift heeft een cabine met een afmeting van 1100 x 2100mm en een interne hoogte van 2100mm. De lift is voorzien van telescopische schijfdeuren. (120 min. brandwerend)

Rolstoellift - Schroefspindel aangedreven (type Eagle R) (zie foto onder)
De rolstoellift is een robuust product, is buitengewoon geschikt voor een buitenopstelling, kan weer en wind weerstaan en is “hufter proof”, is tevens gepoedercoat leverbaar in een kleur naar keuze.

De wanden wij voorzien van een heldere polycarbonaat panelen, optioneel te vervangen voor niet doorzichtige panelen. Natuurlijk is de bediening met een sleutelschakelaar niet vergeten.

HORECA lift - Staalkabel aangedreven (type Eagle H) (zie foto onder)
De HORECA lift is een lift in diverse uitvoering verkrijgbaar. Afhankelijk van de ruimte waar de lift geplaatst moet worden kan de motorruimte boven, onder of achter de schacht geplaatst worden. De cabine is verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Optioneel kunnen alle liften verder aangepast worden naar uw wensen.

Wij wensen u veel plezier met het gebruik van onze lift.

 

                                             Eagle H

                                       Eagle S                                                                    Eagle A                                                           Eagle R                                             Eagle H