AA Liften
Anders denken, Anders doen
Service & Onderhoud 24/7

STORINGSDIENST

AA Liften heeft een storingsdienst welke dag en nacht bereikbaar is. Dat betekent 7 dagen per week, 24 uur per dag. AA staat voor koninklijk, zo behandelen wij onze klanten. Een geruststellend gevoel, volgens onze klanten.

Bij een storing neemt u contact op met onze afdeling service welke de storing telefonisch probeert op te lossen, lukt dit niet dan wordt er een storingsmonteur naar de lift gestuurd om het probleem op te lossen.

Al onze monteurs zijn VCA gecertificeerd en hebben ruime ervaring met het onderhouden en het oplossen van storingen.

Indien u geen onderhoudscontract heeft dan komen wij ook uw storing oplossen. Wij zullen dan in overleg met u een afspraak maken.

ONDERHOUD EN SERVICE

Onderhoud is voor de lift van groot belang, het verlengd de levensduur. Nog belangrijker is dat de lift veilig is. Liftinstallaties moeten voldoen aan zeer strenge veiligheidseisen. Het onderhoud wordt uitgevoerd conform de gestelde eisen van de leverancier van de lift, wat een waarborg is voor een veilige lift met een langere levensduur.

Bij een onderhoudsbeurt controleert de onderhoudsmonteur alle veiligheden, smeert alle bewegende delen en loopt de gehele lift na. De totale checklist bestaat uit meer dan 200 punten.

De liften die wij voeren vallen onder de machinerichtlijn en hebben geen keuringsplicht, wel een onderhoudsplicht. Op basis van vrijwilligheid kunt u de lift wel laten keuren. Bij deze keuring is het verplicht dat er een  keuring-assistent aanwezig is. Wij kunnen dit voor u verzorgen. Na de keuring krijgt u dan een keuringsrapport.

Indien er een reparatie moet plaatsvinden dan kunnen wij voor u een kostenraming maken en dit na uw akkoord voor u uitvoeren.

AA liften staat altijd voor u klaar.